Image Image Image Image Image

Opinie

Opinie pochodzą z portalu nocowanie.pl

default image

U pani Ireny spędziłam wraz z przyjaciółmi wspaniały urlop! Wracamy tu i czujemy się tu jak w bajce! piękny teren, czyściutkie pokoje i łazienki! naprawdę widać, że gospodyni dba o każdy szczegół i troszczy się o wszystko. Super pyszne jedzenie pięknie podane i gotowane "z sercem". Miła atmosfera no i przepiękna pełna tajemnic okolica - polecam bo drugiej takiej kwatery i tak kochanej gospodyni jeszcze nie spotkałam. zachęcam szczególnie tych, którzy jeszcze nie połknęli bakcyla Biebrzy - tu się można zakochać w przyrodzie i ludziach. Dobrosława z Warszawy

Dobrosława warszawa Marzec 8, 2014

default image

Witam, spędziliśmy w sierpniu wspaniały wakacyjny tydzień Po Tują. Pokoje są przytulne, czyste i dobrze wyposażone. Łazienka i kuchnia czyste jak łza. Wspomniana przez wszystkich czysta lodówka, jest naprawdę czysta:)Okolica piękna, cisza i spokój. Lokalizacja dobra na wycieczki rowerowe po Biebrzańskim Parku Narodowym, ale również na wypady do Białegostoku, Supraśla, Tykocina, Augustowa. Dla panów atrakcją są ogroooomne amury i karpie w stawie:) Jedzenie przepyszne. Bardzo przyjazne otoczenie dla dzieci ( byliśmy z 3-letnimi chłopcami bliźniakami). Gospodyni jest serdeczną i konkretną kobietą z ogromną wiedzą na tematy życiowe i kulinarne, więc warto zapytać np. dlaczego zawsze nam się kartacze rozgotowują;). Polecam z czystym sumieniem

Luty 16, 2014

default image

Bardzo miło wspominamy tam wczasy. Wspaniała atmosfera, mili gospodarze, posiłki przepyszne przy suto zastawionym stole. Dzieciaki zachwycone ogromnym placem zabaw. Wrócimy tam z pewnością.

Roman Wysokie Mazowieckie Luty 16, 2014

default image

Spokojna okolica, piękne krajobrazy, domek czyściutki, wygodne pokoje, fajnie zagospodarowany ogród - plac zabaw, altanki 🙂 jedzonko przepyszne i b.miła atmosfera, polecamy 🙂

Kasia Gdańsk Luty 16, 2014

default image

Wszystkim, którzy chcą oderwać się od zgiełku miast, w ciszę i spokój,którzy chociaż troszkę tęsknią za smakami tradycyjnych potraw podlasia jak i nie tylko, gorąco polecam ten Pensjonat. Bardzo miła obsługa, domowa atmosfera, pyszne jedzonko. Nie brak tu niczego. Czysto, sympatycznie i bezpiecznie. Jestem zachwycona tym miejscem i gościnnością gospodarzy. Polecam.

Agnieszka Giżycko Luty 16, 2014

default image

Obiekt spełnił w 100% a nawet więcej nasze oczekiwania. Serdeczność i życzliwość gospodarzy ponad przeciętne. Obsługa profesjonalna, wyżywienie fantastyczne, aż za dobre. Będziemy polecać znajomym i przyjaciołom. Życzymy utrzymania standardu we wszystkich dziedzinach.

Teresa Gdynia Luty 16, 2014

default image

"Pod Tują" spędziliśmy wraz z mężem i naszą dwuletnią córeczką prawie tydzień. Czuliśmy się tam jak u rodziny na wsi. Teren bardzo duży, zadbany, ozdobiony, miły dla oka. Plac zabaw z fajnym piaseczkiem, gdzie Niunia bardzo chętnie spędzała czas a my mogliśmy odpocząć bujając się na ławce. Przemiła Gospodyni serwowała nam obiady wręcz królewskie - ilość, jakość i różnorodność potraw przeszła nasze oczekiwania. Typowo swojskie, trochę "męskie" jedzenie, ale my takie bardzo lubimy i będziemy wspominać je długo (w tym przepyszne kompoty, które córka piła z takim smakiem :)) Pokoje i kuchnia przede wszystkim bardzo czyste. Mnie osobiście bardzo miło zaskoczyła tak czysta lodówka, jakiej nie spotkałam do tej pory w żadnym innym miejscu, a przywiązuję do tego szczególną uwagę. Bardzo polecam dla rodzin z takimi małymi dziećmi. Gospodyni ma wnuki, widać, że kocha dzieci.

Zwiedziliśmy przy okazji, Goniądz, Suchowolę, Augustów. Niedaleko choć trzeba wybrać się samochodem bądź na rowerach, znajduje się świetne kąpielisko, duże, strzeżone, z ratownikiem. Woda była ciepła 🙂

Bardzo dziękujemy za udany odpoczynek. Oderwaliśmy się od zgiełku Warszawy, biegu codziennego życia. Wyciszyliśmy się. Powietrze, słońce, piękne pola. Czego chcieć więcej 🙂

Pozdrawiamy i nie przesadzę mówiąc: do zobaczenia 🙂

Monika Warszawa Luty 16, 2014

default image

Pod tują spędziliśmy rodzinnie kilka bardzo udanych dni.
To co nas urzekło to niesamowita dbałość o przygotowanie domku dla gości pod względem estetycznym i porządkowym. Takiej czystości pokoi, łazienek, kuchni, lodówki nie spotkałam dawno!
Do tego pięknie zadbany ogród, plac zabaw dla dzieci (coś miłego i dla przedszkolaka i starszego brata...) i przemiła obsługa.
Polecam gorąco!!!

Monika Warszawa Luty 16, 2014

default image

W agroturystyce "pod Tują" spędziliśmy weekend. I śmiało możemy powiedzieć, że polecamy obiekt wszystkim, którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta. Okolica bardzo cicha i spokojna, super kontakt z naturą. Właściciele baaaardzo mili. Wyżywienie wyśmienite! na pewno nikt nie odejdzie od stołu głodny. Wyjechaliśmy stamtąd wczoraj, a już chętnie byśmy wrócili! 😉

Antoni Węgorzewo Luty 16, 2014

Witam, spędziliśmy w sierpniu wspaniały wakacyjny tydzień Po Tują. Pokoje są przytulne, czyste i dobrze wyposażone. Łazienka i kuchnia czyste jak łza. Wspomniana przez wszystkich czysta lodówka, jest naprawdę czysta:)Okolica piękna, cisza i spokój. Lokalizacja dobra na wycieczki rowerowe po Biebrzańskim Parku Narodowym, ale również na wypady do Białegostoku, Supraśla, Tykocina, Augustowa. Dla panów atrakcją są ogroooomne amury i karpie w stawie:) Jedzenie przepyszne. Bardzo przyjazne otoczenie dla dzieci ( byliśmy z 3-letnimi chłopcami bliźniakami). Gospodyni jest serdeczną i konkretną kobietą z ogromną wiedzą na tematy życiowe i kulinarne, więc warto zapytać np. dlaczego zawsze nam się kartacze rozgotowują;). Polecam z czystym sumieniem

Anna, Gdynia Luty 16, 2014

default image

Witam.
Od kilku lat nosiłem się z zamiarem poznania uroku i klimatu Podlasia z równoczesnym zapoznaniem się z uroczyskami Biebrzańskiego Parku Narodowego. Dla realizacji takich celów należy zapewnić sobie godziwe warunki pobytu. Kilkanaście dni sierpniowych postanowiliśmy spędzić rodzinnie w przypadkowo wybranym gospodarstwie agroturystycznym państwa Gizów.
Życzę każdemu tak dobrych przypadkowych wyborów.
Niezwykle serdeczna, zawsze pogodna p. Irena podająca posiłki tak różnorodne, obfite i smaczne, że kusiły do nieprzyzwoitego objadania się. Obejście gospodarstwa utrzymane w idealnym porządku. Warunki zamieszkania gwarantują intymność i niezależność od domowników.
Okolica wręcz wymarzona na wielogodzinne wycieczki rowerowe umożliwiające poznanie uroków meandrującej Biebrzy oraz cichych wiosek z charakterystyczną drewnianą zabudową.
Podrywające się do lotu żurawie wzbudzają szacunek a widok bocianów wśród pasących się stad krów dopełniają uroku tej okolicy.
Polecam skorzystanie z pobytu w tym Gospdarstwie.
Andrzej z Poznania.

Luty 16, 2014